Ten Holter Realty Partners

"Het is niet saai geweest, de afgelopen jaren"

De vastgoed markt is de afgelopen jaren enorm in beweging. De afgelopen jaren zijn wij gelukkig veel innovatiever met het vastgoed gaan werken. Een positieve grondhouding, gekoppeld aan gedegen kennis en visie blijken keer op keer noodzakelijk om waarde te behouden, toe te voegen en de kansen in deze “nieuwe” markt te onderkennen en benutten.

Ten Holter Realty Partners, THRP, opgericht in 2012, is een transparante gedreven vastgoed organisatie, volledig gericht op het commercieel advies en (interim) management.

Een ervaren kantoor, landelijk actief met als hoofdactiviteit het aanbrengen van focus voor uw portefeuille, gebouw of zoekvraag. Commerciële werkzaamheden bestaande uit onder andere transactieadvies, klankborden van directies, het projectmatig begeleiden van vastgoed- en huisvestingsvraagstukken alsmede strategische vastgoed analyses en beleggingsadvies. Vanuit een langjarige zeer brede kennis van de markt, maar veel belangrijker een reële visie op de toekomst, met een daarop toegespitst model van aanpak.