17 september 2021

Veluwse Onderwijsgroep nieuwe huurder NRD350 Apeldoorn

Persbericht Apeldoorn, 10 mei 2019 

Kantoorgebouw NRD350, eigendom van een particuliere belegger, heeft aan het Kanaal Noord 350 te Apeldoorn een langjarige huurovereenkomst met de Veluwse Onderwijsgroep gesloten. Mede dankzij de hoogwaardige maatwerk kwaliteit van de gehuurde ruimte, de ruime parkeergelegenheid, de prominente zichtlocatie en de directe nabijheid van de snelwegen, alsmede de investeringen die het afgelopen jaar gedaan zijn in het gebouw, heeft de Veluwse Onderwijsgroep zich langjarig willen committeren. Henriët Bulte, manager Huisvesting, Facilitair en Inkoop Veluwse Onderwijsgroep: “Kanaal Noord 350 moet een plek worden waar collega’s elkaar straks kunnen ontmoeten en waar we samen kunnen werken aan kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen en jongeren in Apeldoorn en omgeving.”

De transactie bedraagt circa 1400 m² en 37 parkeerplaatsen waarbij verhuurder – naar wens van de Veluwse Onderwijsgroep – zorg draagt voor de optimalisatie van klimaatinstallaties en een volledig maatwerk turn-key opleveringsniveau realiseert. In NRD350 is het afgelopen jaar intensief en duurzaam geïnvesteerd om haar bestaande en nieuwe huurders een eigentijds en kwalitatief hoogwaardig gebouw voor de toekomst te kunnen bieden. Met deze transactie is circa 60% van het kantoorgebouw NRD350 langjarig verhuurd. Momenteel zijn de 2de (ca. 1300 m2) en de 3de verdieping ( ca. 1280m2 ) nog voor de (deel)verhuur vanaf 250m2 beschikbaar.

Veluwse Onderwijsgroep

De Veluwse Onderwijsgroep is een modern en breed samenwerkingsverband van tien openbare, christelijke en katholieke scholen voor voortgezet onderwijs en zestien basisscholen. Met passie voor het onderwijs zetten de ruim 1.500 medewerkers zich dagelijks in om met eigentijds en vooruitstrevend onderwijs 13.000 leerlingen te begeleiden op weg naar volwassenheid, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een waardevol lid van onze maatschappij.www.veluwseonderwijsgroep.nl. De Veluwse Onderwijsgroep is geadviseerd door Rodenburg Bedrijfsmakelaars. Ten Holter Realty Partners, THRP, heeft de transactie mogen begeleiden namens de eigenaar. (info@thrp.nl voor meer verhuurinformatie of aanvullende informatie aangaande deze transactie of het kantoorgebouw www.NRD350.nl )