17 september 2021

Pulse Business Solutions en Visser & Smit

Pulse Business Solutions en Visser & Smit Hanab huren kantoorruimte in Zeus aan de Hanzeweg 1 te Deventer.

Pulse Business Solutions zal ongeveer 660 m² op de eerste verdieping in gebruik nemen. Pulse heeft voor kantoorgebouw Zeus gekozen vanwege de zichtlocatie, de volledig ingerichte turn-key vloeren en de kwaliteit van het kantoorgebouw. Pulse helpt bedrijven toekomstbestendig te worden door door bedrijfsprocessen te optimaliseren en ondersteuning te bieden met slimme software.

Visser & Smit Hanab huurt 270 m² op de tweede verdieping van Zeus. Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt duurzame verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Het bedrijf zal per september voor een project van de Gasunie tijdelijk gehuisvest zijn in Deventer.

Kantoorgebouw Zeus staat aan de rand van het bedrijventerrein Hanzepark op een zichtlocatie vanaf de A1. Het object is in 2010 opgeleverd. Sinds medio januari is het object in eigendom van Wijk Reo Holdings, dat zijn kantoren volledig ‘turn key’ en naar de wensen van huurders oplevert.
BNP Paribas Real Estate verzorgt het asset management namens verhuurder Wijk Reo Holdings en behartigde de belangen van de verhuurder in samenwerking met Ten Holter Realty Partners en Flexas.nl.