17 september 2021

Doomijn Kinderopvang huurt in NRD350

Doomijn Kinderopvang (onderdeel van Travers in Zwolle) huurt langjarig ca. 450 m2 binnen NRD350 ! Doomijn heeft inmiddels meer dan 200 locaties,waarvan ruim 30 in Apeldoornen biedt 6000 kinderen elke dag weer een goede start en is een vertrouwde basis voor blije kinderen.

Vanwege de aanhoudende groei van Zuidbroek de afgelopen jaren en de hoge bezetting van de andere locatie in Zuidbroek, de Toermalijn – het Kristal, geeft deze uitbreiding aan het Kanaal Noord 350 C , Doomijn haar klanten voldoende mogelijkheden voor de toekomst ! De nieuwe locatie geeft Doomijn ook de mogelijkheid om het nieuwe aanbod van ‘Superflex’ opvang (opvang van minimaal 3 uur per dag op wisselende dagen) aan te bieden.

Eind oktober 2019 start Doomijn met de eerste groepen, zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Voor meer informatie over de mogelijkheden,www.doomijn.nl. De website voor de nieuwe locatie staat binnenkort online.

THRP heeft deze transactie namens de eigenaar geïnitieerd en begeleid. NRD350 heeft ook de maatwerk huisvesting mogen verzorgen van onder andere Brouwers Accountants en de Veluwse Onderwijsgroep.

www.nrd350.nlvoor meer informatie of mail info@thrp.nl.