Verhuurd!

Spes Bona heeft in het centrum van Almere een langjarige overeenkomst met Zorgfix afgesloten voor kantoorgebouw Le Branchement (Wisselweg 33) in Almere. Spes Bona is naast Le Branchement onder andere eigenaar van de kantoren L’Aguille aan de Wisselweg 31 in Almere en WTC Almere aan de P.J. Oudweg 4 in Almere.

Mede dankzij de hoogwaardige kwaliteit, de ruime parkeergelegenheid, de loopafstand ten opzichte van het centraal station van Almere alsmede de complete make-over die Le Branchement recent heeft gekregen, heeft Zorgfix zich langjarig willen committeren. De transactie bedraagt circa 500 m2 waarbij verhuurder – naar wens van Zorgfix – zorg draagt voor de optimalisatie van klimaatinstallaties en een volledig turn-key opleveringsniveau realiseert.

Eind 2013 nam de eerste nieuwe huurder intrek op de begane grond van Le Branchement ten behoeve van de uitvoering van het concept ‘Places to work’.

Per heden heeft Spes Bona circa 80% van het kantoorgebouw Le Branchement verhuurd. Momenteel zijn de 3e verdieping en een gedeelte van de 4e verdieping nog voor de verhuur beschikbaar.

Zorgfix is een jonge en snel groeiende thuiszorgorganisatie in Almere. Zorgfix werd in 2010 opgericht door Susana Carvalho, zelf verpleegkundige. Zoals vaak waren persoonlijke motivatie en passie de aanleiding voor het starten van een nieuwe organisatie. Na amper vier jaar zijn bij Zorgfix al bijna 50 zorgverleners actief en krijgt de organisatie een 9,1 bij het klanttevredenheidsonderzoek.
Onder leiding van BNP Paribas Real Estate, als geïnstrueerd asset manager van de Spes Bona portefeuille, is deze transactie tot stand gekomen in samenwerking met Ten Holter Realty Partners !